Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Сряда, 30 Април 2014 09:26

Въпроси за други хора в Акашовите Записи

Написана от
Оценете
(5 гласа)

Много често хората питат за свои близки в Акашовите записи, и това разбира се е нормално, когато са загрижени за тях, тяхното здраве и благополучие. Правят го с идеята да помогнат, да дадът насока и чрез метода на Акашовите записи това би могло да се случи. Когато задавате въпрос за друг човек,  обаче има няколко важни момента, които трябва да имате предвид.

1. Самият въпрос

Задавайки въпрос от името на друг, можете да изпаднете в ситуацията да питате за нещо, което според вас /и само според вас/ може да е проблем. Самият човек, за който питате е възможно въобще да не разчита ситуацията като проблем и съответно това да не е и въпрос, който той би задал. Така че, питайки от негово име, вие по-скоро проектирате вашите очаквания, нагласи и идеи върху другия човек, смятайки че въпроса и отговора ще донесат "изясняването" на ситуация, която може въобще да няма нужда от промяна. Всеки един от нас е една отделна и различна вселена и всеки от нас разчита ситуациите по различен начин. И това че  за нас нещо е проблем, мъка, "тежка" ситуация -за друг би могло да не е така. Всеки един от нас осъзнава нещата по различен начин и това е нормално. 

2. Самият отговор

Дори и въпроса да е зададен и отговора получен, и дори той да дава много насоки и информация, това пак не означава, че отговора ще "стигне" до индивида, за когото питате. Пак /свързано с точка 1/ говорим за това, че ако самия човек не е готов да прозре определени събития или развитие на отношения, не може да очакваме, че той ще пожелае промяната им. 

3. Отнемане на правото

Това е свързано с правото на всеки да поиска помощ и подкрепа от Вселената! Не трябва да отнемаме възможността на всеки да достигне до нивото на осъзнаване, че може да поиска помощ във всеки един момент, Не е необходимо някой друг да се застъпва за него или да го прави вместо него, защото това също е път за извървяване и осъзнаване от всеки един от нас. 

Прочетена 10182 пъти