Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Неделя, 23 Юни 2013 14:28

Какво трябва да имаме предвид, когато поискаме разчитане на Акашови записи

Написана от
Оценете
(9 гласа)

Тъй като наскоро правих разчитане на Акашови записи на различни хора, които дойдоха при мен с конкретни въпроси и търсеха също така конкретни отговори. Много често информацията, която идва цели да обърне внимание на съответния човек над въпроси или неща, които са много по-важни за него в конкретния момент, в който той се е фокусирал на "проблем Х".

Има няколко основни момента, които трябва да имате предвид, когато поискате разчитане на Акашови записи. Те са важни, тъй като в последствие ще се избегне известно разочарование от "конкретен, точен и еднозначен" отговор на поставения въпрос.

Ето и основните моменти:

1. Отговор на въпроса с Да/Не

Много често хората очакват отговор на поставения въпрос с Да/Не - например ""Да направя ли това или не?" или "Ще стане ли това или не" и така нататък. Това в повечето случай произхожда от желанието на човека да прехвърли отговорността си за действията /или бездействията/ си на някой друг. Получаването на точен отговор с Да/Не просто цели "да си измием ръцете" в последствие. Но целта на отговора от Акашовите записи е да даде анализ на факторите, които са довели до ситуацията и тези, които влияят над нея. Много често, задавайки въпрос към Акашовите записи, човек не осъзнава че проблема, или въпроса който в действителност е важен за него, е съвсем различен. Дори може да няма нищо общо със ситуацията на въпроса. За това анализа на нещата и факторите, които влияят над тях, е много по-важен.

2. Времето в отговорите

Друга честа заблуда е, че задавайки въпрос съответния човек ще получи разчет по време и място за всяка едно нещо, което се очаква той да направи. Също така много често въпроса се обвързва и с конкретни времеви хоризонти /"Дали до Х месеца ще ми се случи това и това?" или "Кога/точно/ ще стане еди какво си?"/. Макар да знаем, че времето е една от илюзиите на нашата реалност, много обичаме да вкарваме и другите в нея. И за това почти никога не се получава точен времеви хоризонт в отговорите от Акашовите Записи. В Акашовите записи се работи с потенциали и свободна воля - а те нямат времеви ограничения. Също така нека не забравяме че имаме и свободната воля на всички участници в ситуацията, което също бива пренебрегнато в желанието ни да постигнем една или друга цел. 

 3. Въпроси от типа "Аз искам едно - а то става друго?"

Много често хората питат за ситуации свързани с други хора - била за любовни и семейни отношения, професионални и т.н. Нека не забравяме, че както ние имаме свободна воля, така и хората около нас също имат такава и всеки има правото да я използва по най-подходящия за него начин /бил той осъзнат или не/. Така че няма как да искаме някой да следва нашия "план" и визия за нещата, само защото на нас ни се иска така. Пак ще повтора - в същността си отговора от Акашовите записи дава анализ на дълбоките причини за ситуацията и действителните взаимовръзки на нещата, а не такива каквито на нас би ни се искало да са. 

За да достигнете в момента, в който да получите отговор от Акашовите записи, значи че е дошъл момент за кардинална промяна във вас. Иначе не бихте стигнали до този метод на комуникация със Висшият си Аз. Този метод просто не би достигнал до вас на ментално ниво изобщо. И именно това означава, че е дошъл момента да разчупите старите модели и да пре-откриете себе си и същността си. 

Много често хората задават на пръв поглед съвсем ежедневен въпрос - но същността му, корена му, се таи в нещо много по-дълбоко и истинно. Нека отговора ви накара да се замислите над това, което е дошло като послание, защото в много случаи този отговор може да промени изцяло хода на съдбата ви. Или цели да ви обърне внимание над това, което в момента проявявате и дали то е най-подходящото за вас. Защото ако вие търсите хармония, любов и покой, а в същия момент се люшкате в другите крайности как да ги привлечете.

Всяка промяна идва от вътре.....за това първо започнете със себе си... и ще видите промяната, която желаете....

Прочетена 14950 пъти