Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Сряда, 12 Юни 2013 23:39

Молитва за отваряне на Акашовите записи

Написана от
Оценете
(21 гласа)

Тъй като много от вас питат дали има специална молитва за отваряне на Акашовите Записи - ето тази, която използвам аз.

Тази молитва научих по време на курса по Акашови записи и е леко модифицирана/от мен/ от оригиналния й вариант. Всеки от вас може да я модифицира във вида, който му е най-удобен, за да може да я запомни. 

Но най-важното е по времето на произнасянето й /било на глас или на ум/ наистина да се съсредоточите върху всяка дума, така че вашето съзнание да се настрои на вълновото поле на измерението на Акашовите записи. 

Мога да ви предложа своя подход при произнасянето на молитвата - по време на произнасянето й /пак подчертавам няма значение дали на ум или на глас, важното е да е с пълното съзнание за всяка дума/ и при момента на създаване на Свещеното пространство, за всяко качество като Любов, Знание и т.н. си представям как изграждам нещо като стена около себе си и всяко ново качество е в дадена посока, така че накрая да се получи нащо като 4 стени и Радост-та да ги съедини и обедини всичките в едно. Така тези 4-ри стени се превръщат в сферата на Свещеното пространство около вас.

Ето и самата молитва:

Майко-Татко Бог, Ангели на Светлината, Възнесли се Учители, Господари на Акашовите Записи.

Аз Ви призовавам в това място, за да създадем свещено пространство, в което само най-Висшите Любов, Истина, Знание, Мъдрост и Радост могат да съществуват – Сега и Завинаги.

С Любов и Благодарност в сърцето си Аз възнамерявам да се свържа с енергийния поток на Моите Акашови Записи и с помощта но Господарите на Записите, Учителите и Ангелите да получа всяка информация, която е за моето най-Висше и Велико Благо.

С Лекота и Благодат!


В началото разбира се е добре да я имате написана до вас, за да можете да поглеждате ако се разконцентиране, но с времето ще свикнете и няма да има нужда да я четете. Най-важното е да вложите намерението си в това наистина да се настроите и свържите с полето на Акашовите записи.

Прочетена 35822 пъти