Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Петък, 01 Март 2013 19:11

Разчитане на Акашови Записи

Написана от
Оценете
(5 гласа)

Процеса на разчитане на личните (или чужди)Акашови Записи преминава през няколко етапа.

  • Първият е създаване на свещено пространство, в което ще се осъществи контакта. Разбира се това поле е необходимо, за да се осигури че контакта е бъде осъществен от нивото на Акаша, а не от  (Астрал или друго) по-ниско ниво. 
  • Вторият етап е Възнамеряването да осъществите контакта и Акашовите Записи (своите или чужди) и това намерение да бъда изразено (и осъществено) с Чисто намерение за най-висше Благо и Добро. Когато Възнамерявате да осъществите контакт и полето на чужди Акашови Записи - предварително трябва да се получили (Осъзнато)съгласие от човека. В противен случай просто достъпа до тази част от "Библиотеката" ще Ви бъде отказан. Същото важи и когато осъществявате достъп до собствените си Акашови записи - да бъда осъществен Осъзнато и с Чисто намерение.
  • Третият етап е фактическия контакт и получаване на информацията (т. нар. послание). Посланието може да бъде получено по различен начин - като текст (който да изпишете), директно послание, което Вие да вербализирате, чрез визиа (картини, преживявания), поток от енергии или по друг начин. Със сигурност посланието ще дойде по най-подходящия за Вас начин и по начин по който да нямате съмнение къде е неговия Източник.
  • Последният етап е завършване на контакта и затваряне на Акашовите Записи. Когато се свързвате с чужди Акашови Записи е добре да затворите контакта (канала), тъй като това все пак е "чужда" енергия и е възможно пребиваването в нея да доведе до известен дискомфорт. Когато работите със собствените са Записи - не е необходимо да ги затваряте специално, тъй като тази енергия е Вашата и тя няма да Ви повлияе дискомфортно. Също така пребиваването Ви в собствените Ви Акашови Записи има благотворен ефект, тъй като това е измерение с висока енергийна вибрация и тя действа с лечебен, вдъхновяващ и извисяваш ефект. 

Все пак, независимо дали сте в собствените си или чужди Записи, връзката след известно време се затваря сама.

Можете да отваряте и да поддържате тази връзка със собствените си Записи по всяко време и място - няма ограничения, а и до сега не е известен случай на негативно влияние. Със сигурност пребиваването в тази енергия носи само положителни преживявания, вдъхновение и много радост!

Прочетена 13693 пъти