Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Събота, 02 Март 2013 17:59

Създаване на Свещено пространство за влизане в Акашовите записи

Написана от
Оценете
(8 гласа)

Създаването на т. нар. "Свещено пространство" е най-важната стъпка в контакта ни с полето на Акашовите записи. От способността ни да го създадем и поддържаме по време на контакта зависи и дали ще получим информацията от съзнанията, обитаващи Акаша, или тези в по-близките до земята измерения (астрал и други). 

свещено пространство за контакт с Акашовите записи

Създаването на това Свещено пространство започна с намерението, със самото изграждане на полето и изразяване, и заявяване, на желанието за връзка с Акаша. 

  • Намерение - призоваваме майката-бащата Бог, Ангелите и архангелите, Пазителите на Акашовите записи и всички други същества от чиста светлина, за да ни помогнат да създадем това пространство. Много често те идват в кръг около нас и спомагат за изграждането на това пространство.
  • Изграждане на полето - заявяваме кои проявления могат да съществуват в това поле - чистата Любов, Мъдрост, Светлина, Радост и всички тези прекрасни проявления на божествената енергия.  Заявявайки това ние изграждаме поле, в което нищо различно от тези(проявления) да може да съществува (т.е. да влезе в полето).
  • Изразяване и заявяване на намерение за връзка с полето на Акашовите записи - заявяваме намерението си да се свържем с полето на Акашовите записи и да получим информацията, която търсим. 

След като сме изградили полето и възнамерили, и заявили, свързването си с полето на Акашовите записи нека се оставим на прекрасните преживявания. Когато сме в контакт с тази енергия усещанията са за лека енергия, прилив на енергия и сили, зареждане и отпускане. От самата енергия дори много често може да почувстваме, че се отпускаме и че ни се доспива. Това е напълно в реда на нещата - енергията там е много фина, лека и витална. 

Разбира се всички това трябва да вършим без страх(дали и с кого сме се свързали) - а да се оставим на преживяванията си. Ако усетим, че нещо в контакта ни притеснява - тежка енергия, негативни емоции, тежест или друг дискомфорт - можем да го прекъснем по всяко време и да повторим процеса на изграждане на свещеното пространство и свързването ни с Акаша. 

Прочетена 11414 пъти