Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Събота, 02 Март 2013 17:49

Въпросите в Акашовите Записи

Написана от
Оценете
(5 гласа)

Контакта с Акашовите записи на първо място е метод и начин за нашето собствено развитие. Влизайки в контакт с това измерение на Съзнанието, ние можем да получим различна и многопосочна информация за касаещият ни въпрос или проблем, който искаме да разрешим. 

Много е важен начина, по който задаваме и построяваме въпроса си. Той трябва да е точен, конкретен и ясен. Това ще ни гарантира и качествата на отговора, който ще получим. Ако питаме по принцип - без необходимото ниво на конкретизация или яснота - това може да доведе и до неясен ЗА НАС отговор. Въпросите е добре да бъдат зададени с конкретика (имена, факти или други детайли), които да конкретизират това, което ни интересува по темата.

Добре е да избягаме сложни и вложени въпроси (2 и повече въпроса в едно), за да избегнем и вплитането на отговорите. Добре е разбием въпроса на няколко въпроса, от колкото да зададем един въпрос с множество включени.

Разбира се възможни са и общи въпроси от рода на "Какво имате да ми кажете в този момент" или "какви са Вашите напътствия в тази ситуация ", но в този случай по-скоро ще получим по-общ отговор, който в последствие можем да до уточним.

Най-подходящите теми за въпроси в Акашовите записи може да са от следните групи:

  • Мисията в живота
  • Влияние на минали животи (когато сме осъзнали тази връзка)
  • Духовно развитие
  • Взаимоотношения (лични, семейни, служебни и т.н.)
  • Повтарящи се модели на поведение, емоции, мисли и т.н.
  • Урок от ситуация, връзка, конфликт
  • Причини за лошо здраве

както и много други.

Задавайте допълнителни, уточняващи, или водещи към конкретизация въпроси. Получаването на послания трябва да бъде диалог, а не просто записване на монолог. В крайна сметка ние искаме да получим отговори, които са достатъчно ясни за нас, конкретни и свързани с вълнуващите ни теми. Това е диалог между приятели, а с приятелите можеш да водиш разговора спокойно. 

Задавайте въпроси, които наистина имат смисъл за вас (или питащия чрез Вас). Въпросите от чисто любопитство най-вероятно няма да доведат до дълбоко ниво на познание.

Ако информацията тече много бързо помолете "да забавят" темпото - така ще можете спокойно да записвате/предавате посланието, а не да се притеснявате, че ще изтървете някоя част от информацията.

Ако контакта прекъсва - дайте си време, за да възстановите връзката и да продължите приемането на посланието. Никой не бърза за никъде,  така че не се притеснявайте. 

Ако не получите отговор (достатъчно задоволителен за Вас) не повтаряйте въпроса, а по-скоро го задайте по друг начин - или още по-добре - задайте няколко уточняващи въпроси. Все пак няма лимит или ограничение за задаване на въпроси, така че се възползвайте максимално. Ако необходимата Ви информация вече Ви е дадена  това ще ви бъде (по)казано, така че няма да бъде нужно да настоявате. 

С времето (и практиката) отговорите на въпросите ще стават все по-задълбочени, ясни и детайлни. Това разбира се зависи и от нивото на контакта, който можете да осъществите и да поддържате, както и от практиката Ви.  

Прочетена 5973 пъти