Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Събота, 02 Март 2013 17:48

С кого контактуваме в Акашовите Записи

Написана от
Оценете
(8 гласа)

В енергийния поток (измерение) на Акаша можем да контактуваме с различни нива на Съзнание. Всички те са висши нива на Съзнание и няма от какво да се притесняваме.

Веднъж построили свещеното пространство и осъществили контакта с Акашовите записи можем спокойно да се оставим в грижовните ръце на тези същества и да се насадим на пребиваването си там. 

В зависимост от нашето чисто Намерение, Осъзнатост и ниво на Съзнание и можем да станем проводници на следните висши нива на Съзнание:

  • Господарите на Акашовите записи - тези, които пряко отговорят за това измерение. Техен Водач е Архангел Метатрон и тяхното призвание е да съблюдават нивата на достъп, организацията и информацията в Акаша. Незаменими са, когато трябва да осъществим контакт с ниво в самите Акашови записи - да, там също има нива на Съзнание и достъп.
  • Архангели - същества, които са готови да се отзоват на на нашето повикване и да ни напътстват и подкрепят във всеки момент. Има множество Архангели - не всички са известни или познати, така че имате широко поле за изучаване. 
  • Възнесени Учители и водачи - онези, които са най-близко до човечеството, и са готови във всеки момент да дадат своите напътствия, знания и подкрепа от първо лице. Тъй като много от тях са имали и човешко въплъщение, те и лесно разбират нашите човешки "терзания" и могат да ни дадат своите напътствия. 
  • Бог - който може да се изяви като определена Същност или под формата на нашия Божествен Аз.
  • Други - Логоси, същества от различни цивилизации от висшите нива на съзнание и т.н. 

Отново искам да напомня, че тези същества са висши съзнания. Те не очакват от нас подчинение, преклонение или страх. Те с готовност се отзовават на нашето желание за контакт и да ни дават от своята Мъдрост, Любов и Сила.

Когато задаваме въпрос или влизаме в Акашовите записи можем да призовем конкретно същество (например Арх. Михаил, Ел Мория, планетарен логос или други), от които искаме да получим информацията. Имайте все пак предвид, че не винаги можем да предвидим кои от тези същества ще са най-подходящи за отговора на тематиката, която ни интересува. За това е добре в този случай да оставим те сами да дойдат при нас - така ще дойде този(тези), който е най-подходящ. Възможно е да дойдат и няколко едновременно (направо група) и в това няма нищо странно - преплитането на множество нишки може да изисква това. 

Можем да питаме за "името" на съзнанието, от което получаваме информацията и то ще го каже - но имате предвид, че "името" може да не е от познатите ни и най-вероятно няма да го чуем и разберем правилно. Също така "имената" на някои същества от много високо ниво на съзнание може да нямат аналог на нашия човешки език и това да направи невъзможно тяхното възприемане и разбиране от нашия мозък.

Не забравяйте, че бидейки в Акаша няма защо да се страхуваме от тези, с които контактуваме и за това и името не е от толкова съществено значение. Аз например никога не питам, но това не влияе на посланията ми. Все пак е по-важна информацията, от колкото конкретното име. 

Прочетена 9127 пъти