Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Петък, 01 Март 2013 19:10

Какво НЕ са Акашовите Записи

Написана от
Оценете
(2 гласа)

Ето и няколко точки за това какво НЕ са Акашовите Записи:

Място специално и само за избрани, и недостъпно за "обикновените" хора. Не забравяйте - правейки контакт с Акаша, вие достъпвате Вашето поле и енергиен поток - той принадлежи изцяло на вас (Душата Ви, Висшият ни АЗ или както и да го наречем) и по право ние можем да го достъпваме  Осъзнато по всяко време.

Място, до което, за да осъществиш контакт трябва непременно да прекараш определен брой (много!) години в медитация, пост, молитва и т.н. Ако имате съмнения в тази точка - моля погледнете точка 1.

Място, в което да ни поучават, дават заповеди, команди и предопределеност. В енергията на Акаша  всичко е чисто и изпълнено със Светлина и Любов. Ако съществата, с които сме се свързали изискват от нас да следваме определени команди, осъждат и предполагат нашето наказание, всяват страх, или причиняват болка (било то физическа или емоционална) - то определено не сте се свързали с Акаша и е добре да прекратите контакта. Това (прекратяването на контакта) можете да правите по същия начин както и свързването - по всяко време с Намерение и Осъзнатост. 

Място, в което да влизаме просто, за да получим информация заради самата такава. Нека не забравяме, че работата с Акашовите Записи на първо място е работа с нашето духовно развитие, Осъзнаване и Израстване. 

Прочетена 5475 пъти
Още в тази категория: « Какво СА Акашовите Записи