Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Статии за Акашовите записи - какво са те, как можем да ги използваме, каква информация можем да получим от тях, кои са същностите, с които най-често можем да комуникираме в това поле.

Много често хората питат за свои близки в Акашовите записи, и това разбира се е нормално, когато са загрижени за тях, тяхното здраве и благополучие. Правят го с идеята да помогнат, да дадът насока и чрез метода на Акашовите записи това би могло да се случи. Когато задавате въпрос за друг човек, обаче има няколко важни момента, които трябва да имате предвид.
Тъй като наскоро правих разчитане на Акашови записи на различни хора, които дойдоха при мен с конкретни въпроси и търсеха също така конкретни отговори. Много често информацията, която идва цели да обърне внимание на съответния човек над въпроси или неща, които са много по-важни за него в конкретния момент, в който той се е фокусирал на "проблем Х".
Тъй като много от вас питат дали има специална молитва за отваряне на Акашовите Записи - ето тази, която използвам аз.
Събота, 02 Март 2013 20:47

Първи стъпки в Ченълинга

В последните години на бурно духовно развитие, навлизането на нови енергии, знания и разбиране на човека все повече се развива и практиката да се общува с различни нива на съзнание и общности от същества - било то плътни, светли, извънземни и т. н. Множество послания и сайтове за споделяне на послания има и в мрежата и това все повече засилва интереса на всеки един от нас да разбере и да се докосне да този процес на комуникация.
Създаването на т. нар. "Свещено пространство" е най-важната стъпка в контакта ни с полето на Акашовите записи. От способността ни да го създадем и поддържаме по време на контакта зависи и дали ще получим информацията от съзнанията, обитаващи Акаша, или тези в по-близките до земята измерения (астрал и други).
Събота, 02 Март 2013 17:49

Въпросите в Акашовите Записи

Контакта с Акашовите записи на първо място е метод и начин за нашето собствено развитие. Влизайки в контакт с това измерение на Съзнанието, ние можем да получим различна и многопосочна информация за касаещият ни въпрос или проблем, който искаме да разрешим.
В енергийния поток (измерение) на Акаша можем да контактуваме с различни нива на Съзнание. Всички те са висши нива на Съзнание и няма от какво да се притесняваме.
Знанието за Акаша (от Санскрит означава "етер") е било дълбоко пазена тайна. Отделни сведения за нея има дадени във всички основни религиозни текстове (Библията, Ведическите произведения и други).
Процеса на разчитане на личните (или чужди)Акашови Записи преминава през няколко етапа.
Ето и няколко точки за това какво НЕ са Акашовите Записи:
Четвъртък, 26 Април 2012 21:02

Какво СА Акашовите Записи

Какво са Акашовите Записи и какво ни носи работата с тях: