Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Добре дошли в многоизмерният и невероятен свят на Кристалите. В тази категория има статии за това какво представляват кристалите, как можем да ги използваме при работата ни с тях и как можем да влезем в контакт с тях. Как можем да ги използваме за лечение, структуриране на пространства и изчистване на нехармонични вълни. 

Понеделник, 25 Април 2016 14:09

Кодиране на кристал

Кодирането на кристала е важна стъпка от неговото използване и е свързано с възможностите на кристалите за записват, запазват и изпълняват енергийни програми. По този начин те могат активно да участват в нашата работа, като можем целенасочено на използваме техните способности и енергиен потенциал.
Неделя, 15 Февруари 2015 15:00

Изграждане на кристални мандали

Изграждането на кристални конструкции (мандали от кристали) изискват познаване на индивидуалните свойства на включените в схемата кристали, тяхното поведение в системата от други кристали /т.е. избягване на конфликти между качествата на отделните кристали/ както и ефекта от цялата система като комплекс.
След като сте направили своя избор на кристал и вече сте го занесли в къщи е добре да направите процес на изчистване на кристала, за да може при работата си с него в последствие до изпалзвате максимално потенциала му. В какво се състои "замърсяването" на кристала. Отново ще говорим да евергиино влияние и хармонизиране.
Неделя, 10 Март 2013 14:04

Избиране на кристал

Много често хората подхождат при избора си на кристал - било то за лична употреба или за подарък на приятел, от т. нар. от мен стандартни класификации - било то по зодия или по нещо друго, което поставя хората в една или друга група. Това разбира се не е най-подходящият метод за избор на кристал, особено ако смятате да го използвате с други цели, различни от естетическите.
След като сте избрали (Избиране на кристал) и пречистили кристала (Методи за пречистване на кристали) си време е да влезете в съзнателна връзка с него. Това ще ви помогне по-лесно и пълноценно да работите с кристалите, да ги кодирате както и да разбирате техния необятен свят.
Петък, 08 Март 2013 21:47

Какво са кристалите

Винаги, когато ме питат за кристалите по курсове или по различни срещи - какво смята, че са те, се затруднявам да отговоря на този въпрос. Та как би могъл с няколко думи и дори изречения да опишеш една зяла вселена. Едни различен свят, за който дори ние нямаме възприятията да приемем в истинският му вид. Винаги, когато влизам в контакт с кристалите - било за лечение, било по време на медитация - откривам нови и нови области на този невероятен свят. Как тогава да го опиша с 2 - 3 изречения.