Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Събота, 02 Март 2013 20:45

Послание 30 Август 2012

Аз нямам туй, що е мое, за себе си. Както дървото не пази плода за себе си, или сянката си... или шума на листата...Не, аз нямам нищо за себе си.... да ме държи завързан... привързан и не-Свободен.За себе си искам само свободата - на полета...на слънчевия лъч.. на ромона на потока.За себе си ... аз нищо не ще задържа.. тъй като никога мое не е било.... Когато освободиш от хватката си всяка нещо и пуснеш до го бъде свободно - тогава и ти ще получиш свобдата си.
Събота, 02 Март 2013 20:03

Послание 9 Август 2012

Когато прегърнете себе си - всецялостно и от всякъде - тогава ще бъдете в пълнотата си. Нищо от вън не може да ви дари Свободата, нищо от вън не може да ви дари Любовта, нищо от вън не може да ви дари Мечтата. Тя е вътре във Вас - но не споделена със самите Вас. И тъй скрита остава за Вас самите - и чака - вие да я потърсите вътре във вас. И да й дадете живота..
Събота, 02 Март 2013 20:01

Послание 18 Юли 2012

Отделих се от себе се и видях, че пак съм аз - и от вън и от вътре все съм Аз... стига да насочат поглед, ласка и Любов на там ... винаги ще бъда Аз .... навсякъде... във всеки... отвъд.... Това тяло не е вашата граница, полето на вашата изява - вашата свещена зона... това тяло е само една частица от вашето Аз - Вселената на Вечността.. не търсете как да се отделите от себе си /да се оградите от външното в себе си/ .. търсете как да намерите себе си във всяко нещо около и вътре във Вас... това…
Петък, 01 Март 2013 19:24

Послание 14 Май 2012

Всички ние посрещаме Зората с нова надежда за нов, по-хубав ден!Но Зората във всеки един миг изгрява на земното кълбо - тя никога не спира да изгрява и да огрява. Нека и ние бъдем като нея - постоянно разпръскващи Любов, Щастие и Благодарност! Защото това е нашата същност - Неспирна.
Петък, 01 Март 2013 19:24

Послание 3 Март 2013

Няма такова нещо като "Тайна"!Тайната е за глупчите - те искат да откриват и да разкриват тайни. За тях всяка неясно нещо е Тайна! И колко са щастливи като разкрият истинската й същност.А тайна няма! Това, което наричате тайна е Същността!Вечно съществуваща и все пак неясна - променлива, развиваща се, вечно опознаваща себе си.
Петък, 01 Март 2013 19:24

Послание 7 Май 2012

Не търси нищо извън себе си! ТИ съдържаш цялото Знание и Истина.Ако го търсиш в другите винаги ще видиш техния поглед и възприятие, но не задължително истинността!!