Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Петък, 01 Март 2013 19:21

Напътствия...

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Кои са посланията Ви за него в този момент тук и сега?

Ти копнееш за любов в Сърцето, но скрита е тя там и чака. Дали ти искаш да проявиш твоята Любов или да отключиш Любовта във другия чрез теб. Не търси някого, в когото да отключваш Любовта. Веднъж отключил в тебе, в себе си, тя ще ти носи радост /и на другите/.

Някакви напътствия за текущите проблеми, които има той -  от всякакво естество?

Да разпери криле и да полети  - тъй както беше преди. Защо се ограничаваш в. мислите си, във фантазиите си, в желанията си - Ти, който гледаш от небесата. Булото на забравата върху теб е покрило очите ти - но не и сърцето ти.

Как да привлече изобилие във живота си от всякакво естество ?

Отвори сърцето си без надежди и очакване, защото не знаеш от къде ще дойде изобилието. Ти можеш да го чакаш да дойде отпред - а то да те заобикаля от всякъде другаде, но ти да не го виждаш. Не мисли, че пътя е само един и само напред - той може да е леко в страни. Не следвай чужди пътища! Ти имаш силата да проправяш свои собствени. Ние изпращаме своята обич към теб и своята благодат. Приеми я - разтвори се в нея - не очаквай нещо конкретно, за да имаш всичко останало.

Други напъствия, които можете да дадете му дадете или всякакви съвети към него?

Ти плуваш в реката на изобилието, а чакаш да те полее дъждът му. Когато си в реката и плуваш тя е покрай теб - ще я пуснеш ли да мине през теб - да те напои с това изобилие. 

По-ясно моля ?

Перлата се образува от една прашинка  и чрез натрупвания тя става бисер. Ти вече си бисер със своето богатство, а не прашинка.

Какво е подходящо за него да възприеме и придобие, за да получи изобилието в живота си ?

Сърцето отвори си за всичко покрай тебе. Не се дразни, не чакай чудо да се случи - защото всеки миг е чудо и ти го сътворяваш. Не чакай утрото и бъдното да дойдат, и мечтите си да оставяш за тогава. Мечтай сега и тук , а не после, защото после и ще получиш - в бъдното, в идното.

Някакви конкретни съвети ?

Изобилието идва при този, който вярва в него - не вярваш ли в него спираш го като стена - как то да дойде при теб ? Ако бент построиш на реката - как тя ще стигне до теб? Разрушиш ли бента - изобилието потича. Но внимавай, да не те отнесе в друго посока. Всеки получава що мечтае с разум и сърце - ако едно от двете го няма - нещо друго получава. Няма ограничения във Вселената и няма невъзможни неща - не мислиш ли така ? Та тя побрала е във всебе си всичко - а ти за толкоз малко смееш да мечтаеш.

Кажи го на глас и нека бъде твойта мантра:
"Аз искам тук и сега и в този момент Изобилието в мен да нахлуе !

И пусни го - не го мисли потока - нека потече - не затваряй бента ти отново - не секвай ти потока. Ти видя, че когато той/потока/ тръгва - повлича със себе си и се проявява в най-различни посоки, направления - неочаквани дори за теб. Не мисли, че само зад ъгъла е хубавото - то може да е много преди това /преди ъгъла/.

Прочетена 2326 пъти