Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Събота, 24 Март 2018 14:33

Имаме ли път заедно или да се отделя и да намеря по свой начин да осъществя намеренията си

Написана от
Оценете
(1 глас)

Няколко основни аспекта на разчитането ви: 

Виждам ви като доста пасивна и оставила се на течението в момента, но и в близкото минало, имащо отношение към настоящето. Предпочитате нещата в живота ви да се диктуват от външни обстоятелства, вместо сама да решавате, избирате и рискувате. Това предполагам обяснява и споделеното от вас че сте била дълго време във връзка с човек, който не харесвате. И че причината за да прекъснете тази връзка е бил отново /външен/ човек, който ви е предложил друга реалност. Виждам, че сте се била вкопчила в новата възможност и за това може би сте действала и импулсно в онзи момент, когато сте решила да прекратите брака си.

Интересен е факта, че дори и разделена със съпруга си сте запазили фамилията /му/ и се представяте с нея и до сега. Това означава че още не сте скъсала напълно с миналото си, а и завръщането ви отново обратно означава че има недовършено нещо там.

Отново искам да обърна внимание, че ви виждам доста пасивна. Това че сте поживяла сама предполагам ви е дало свободата с глътката свеж въздух, но ви е показало че и доста сте се отдалечила от реалния живот и че би би било трудно ако не разчитате на /външна/ подкрепа от друг.

Виждам че сте оставила наранен другия човек и то най-вече че сте твърдяла че повече не искате да живеете и дори да разговаряте със съпруга си, но в последствие рязко сте сменила отношението си, било то поради една или други причина. Болката в него е именно в това че самата вие не сте била способна да спазите обещание, които сте твърдяла усърдно. Виждам че той продължава да изпитва чувства към вас, но те са в известна степен помрачени и не бихте могли да очаквате да са в същата степен, като преди това да решите да се върнете при съпруга си.

След завръщането си при съпруга си обратно отново сте осъзнала, че това, което той ви е обещал, най-вероятно отново няма да се сбъдне, но тук виждам и компромис заради детето ви, което той съпруга ви/ държи да е до него, както и с това, както казах по-горе, че сама вие трудно бихте се справила със своето и това на детето ви съществуване.

Кръстопътя ви в момента е по-скоро морален - осъзнавате, или поне сте започнала да осъзнавате положението си, но в същия момент осъзнавате и каква е алтернативата. Разбирате, че няма да сте щастлива там, където сте в момента, но и ходовете ви са ограничени. Повторното ви завръщане към М би били отново временно, а и както казах не смятам, че неговите чувства ще са на същото ниво, след промяната ви послания път.

Смятам, че основното послание за вас е на първо място да останете насаме и наистина да си дадете сметка какво искате. След това да вземете живота и решението в ръцете си и да действате. А не да се оставяте да бъдете по течението на нечии други решения. Моментната ви ситуация е точно за това да ви покаже и научи че трябва сама да ковете съдбата си, да решавате и отстоявате решенията си. А не да биете отбой при първата трудност.

За всяко усилие има време и срок, и ако не го положите то само ще влоши нещата и ще ви подложи на следващото по-сериозно изпитание, за да ви върне отново във вашата сила и същност.

Съветвам ви наистина да премислите и да осъзнаете себе си. Прекалено дълго време сте се оставяла някой друг да взима решенията вместо вас. За момента не бих ви посъветвал да вземате кардинално решение, а наистина да обмислите добре.

Знаците, които виждате под формата на комбинации от числа означават, че имате подкрепа да действате, но всяко решение трябва да е добре обмислено и разбира се да сте готова за неговите последици. Това са подсказки, че има ли воля за промяна - тя идва, но не бива да чакате промяната да дойде отвън, а тя трябва да е отвътре.

Прочетена 2808 пъти