Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Петък, 01 Март 2013 19:17

За квантовия преход...

Написана от
Оценете
(2 гласа)

Как да разбера /усетя/, че съм достигнала квантово ниво? Какви са признаците?

Усета няма да е физически - защото самата ти няма да си физическа повече. Това значи квантова - и тук и сега, и там и после, и утре и вчера - навсякъде по едно и също "време". Времето няма да го има - за това усета няма да е физически.

Атомите се делят по вид и трептение и то само защото имат различна светлина! Светлината и вибрацията определят трептението. А трептението - света, в който си. Самата знаеш, че всяко нещо принадлежи точно там дето трябва да е. Когато е готово - когато е преминало отвъд границата на познатото трептение.

Атомната решетка трепти със своята вибрация и тя определя къде "организма" - "тялото" ще бъде.

Измерение = Вибрация

Думите не са нужди да опишат това що се случва когато "тялото" затрепти с по-висока честота, светлина.

Това е Възнесението. Това е що чакате. И ще го получите. Но само осъзнато.

Съзнанието кара атомите са трептят - да се радват на неговото просветление.

И все пак какви са признаците?

Пак тези класификации... /смеят се/

Признака е просветлението. Просветления не му е нужно нищо - нищо "земно" - той вече е осъзнал Душата си! И щом няма повече нужда от това - то става излишно. И за туй изчезва. Идва новото - по-светлото, на същата честота.

Вълнението ни е голяма да видим, че все повече от Вас започват да трептят на тази по-висока честота. Честотата на Любовта, Лекотата, Светлината, Радостта

Какво е квантовото преобразуване?

Атома става по-подвижен - повече енергия предава и приема, а знаеш, че енергията в своя корен е светлина. Вибрация. Честота. И така този атом става по-светъл - искрящ. Едновременно пропуска/предава светлина от повече източника и самия той става множествен. Знаеш за гледната точка. Ако повече души гледат едно и също - всеки вижда различно. 

Така и с атома - Той става видим за повече измерения, защото светлината в него е повече - нараснала.

Усмихвай се, защото светлината в теб расте.

До скоро.

Прочетена 5364 пъти
Още в тази категория: « За Енергиите... За Фамилията.. »