Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Лични послания и послания получени от Акаша за определени въпроси или тълкувания.

Ако желаете да получите послание по въпрос или проблем, който Ви интересува, или желаете метод за определено лечение или развитие на Вашите способности - свържете се с мен от секция Контакти.

Събота, 24 Март 2018 15:07

Какво да правя - общи насоки

Виждам, че се чувствате като в капан - смятате, че нямате полезен ход, на където и да се обърнете виждате пречки и дори предателства. В аспекта свързан с работата ви виждам, че сте амбициозна, смятате, че знаете какво искате. Това ви кара и да имате самочувствие, че може бързо и лесно да го постигнете.
Истинската причини да желаете да напуснете работа, е че тя не ви носи удовлетворението, което вече сте разбрала, че няма да получите на това място. Нито капацитета, нито потенциала ви могат да бъдат реализирани там. И вие добре го знаете. Но установения ред на нещата, сигурността на “програмата” ви карат да продължавате да търсите някакъв смисъл и да оставате в същата примка. Виждам, че това ви желание е от доста време - повече от година, но различни обстоятелства са “подкрепили” оставането ви и сте оправдавала по този начин отлагането на решението ви.
Няколко основни аспекта на разчитането ви: Виждам ви като доста пасивна и оставила се на течението в момента, но и в близкото минало, имащо отношение към настоящето. Предпочитате нещата в живота ви да се диктуват от външни обстоятелства, вместо сама да решавате, избирате и рискувате. Това предполагам обяснява и споделеното от вас че сте била дълго време във връзка с човек, който не харесвате. И че причината за да прекъснете тази връзка е бил отново /външен/ човек, който ви е предложил друга реалност. Виждам, че сте се била вкопчила в новата възможност и за това може би сте действала и…
Виждам, както и самата твърдите, че получавате достатъчно в момента. Обгрижена и заобиколена от семейството, работата е на добро ниво, макар и не съвсем на мястото, където смятате и трябва да сте.
В теб винаги се води едно битка - тази между разумът и сърцето. И винаги една от страните взема превес и тогава тя решава “моментната” ти съдба. Когато това е умът - ти си устремена, знаеш какво искаш и как, как да действаш, за да го постигнеш. когато това е сърцето ти си окрилена, лети и се радваш. И тогава няма пречка за тебе да разшириш и да изразиш себе си.
За разчитане на Акашови Записи се обърна към мен жена - майка на дете, което има проблеми със здравето, които изглеждаше, че са се появили неочаквано, но със много тежки здравословни последици.
Понеделник, 01 Юли 2013 23:10

Какво е бъдещето на сина ми?

Много моля да ми кажете дали ще приемат синът ми да следва, къде и ще има ли реализация с тази професия?
Събота, 02 Март 2013 18:47

За Синхронността...

За Синхронността - дали тя е вътре в нас и се манифестира - или е извън - в Цялото и настройвайки се на вълната й попадаме в потока й? Първо да уточним какво е Синхронност. Вие наричате това (синхронност) съвпадения по време, място, събития и хора. А в същност това е проявлението на ясно изразената и насочена мисъл. Това е все едно да пуснете водач пред себе си (мисълта) той да проправя пътя, без да се интересувате как, а Вие просто да го следвате без притеснение и страх. Тя (мисълта) винаги намира най-"краткия" и "лесен" път до материализирането си! Вие,…
Петък, 01 Март 2013 19:22

За Страха...

Защо е този панически страх от всичко? Каква е причината и как тя би могла да го преодолее? Страхът не вдъхва живот на нищо. Той живее на базата на друг живот. Когато казваш "страх" - кое чувство имаш ти предвид - страха в Сърцето или страха в Ума? Май страха в Ума е този, който те владее - не в Сърцето!
Петък, 01 Март 2013 19:21

Напътствия...

Кои са посланията Ви за него в този момент тук и сега? Ти копнееш за любов в Сърцето, но скрита е тя там и чака. Дали ти искаш да проявиш твоята Любов или да отключиш Любовта във другия чрез теб. Не търси някого, в когото да отключваш Любовта. Веднъж отключил в тебе, в себе си, тя ще ти носи радост /и на другите/.
Петък, 01 Март 2013 19:20

За Духовната Йерархия...

Защо съществуват измеренията - Йерархията, какъв е смисълът от тази подредба? Тръгнеш ли по пътя - няма как да се придвижиш стоейки на едно място. Тръгнеш ли по пътя - всяка крачка ще те придвижва напред, но пак ще се завърнеш там, където е било.
Петък, 01 Март 2013 19:20

За служебните отношения...

Как да продължа да работа с директорката на училището, с която имам вътрешен конфликт? Хармонията е нещо, което се създава със Съзнание - и така Бога създаде Вселената и хармонията в нея. И пак със Съзнание я поддържа - като цвете - тя трябва да се полива, обгрижва, обича. Ти търсиш хармонията, но защо не я създадеш. Думата има силата /т.е. самата дума "Хармония" също има силата да породи хармония/
Петък, 01 Март 2013 19:19

За Дървото на живота...

Какви са плодовете на Дървото на Живота по принцип и в частност моето - те дарове ли са, които мога да споделям с другите хора? Те са дарове - дарове на радостта. Не се случва често някой да ги заслужи. Упорита работа трябва за това. Те не носят материални придобивки или нещо, което да използваш реално тук на Земята - те са трансцедентално знание. Не се уморявай да ги търсиш, защото знаеш, че те са за теб и те чакат.
Петък, 01 Март 2013 19:18

За Енергиите...

Защо имам повече Ян енергия в този живот, а Владо повече Ин енергия - кой и защо определя това? Никой не определя. Ти сама избираш ролята в играта - дрехата, костюма с който да играеш на сцената - и всеки има своите качества и свойства. Не носиш нищо повече или по-малко от туй дето ти трябва. Само точното. Като точната смес за хляба - повече да туриш сол и не ще стане вкусен. Така и с вашите тела - физически, духовни. Те носят Вашата есенция.
Петък, 01 Март 2013 19:17

За квантовия преход...

Как да разбера /усетя/, че съм достигнала квантово ниво? Какви са признаците? Усета няма да е физически - защото самата ти няма да си физическа повече. Това значи квантова - и тук и сега, и там и после, и утре и вчера - навсякъде по едно и също "време". Времето няма да го има - за това усета няма да е физически.
Петък, 01 Март 2013 19:16

За Фамилията..

Подходящо ли е за мен да сменя фамилията си с тази на съпруга ми ? Името - какво е то - дума - дума, на която сме предали смисъл - означение. Но дали думата дава представата за Истината на нещата. Тя само обозначава - но не означава наистина. Казваме хиляди думи и колко от тях означават наистина нещо.