Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Петък, 01 Март 2013 19:16

Активиране на 12-те нишки на ДНК

Написана от
Оценете
(12 гласа)

Метода за активиране на 12-те слоя на ДНК дойде като следствие от няколко събития.

Първото от тях беше 12-тата книга на КРИОН „Дванадесетте слоя на ДНК“, която е и първата и последна, за сега, книга, която съм чел на КРИОН. Там доста подробно се описват отделните дванадесет слоя на ДНК - техните свойства и качества.

Въпреки, че ми дойде в повече цялата тази информация - част от която доста „техническа“, все пак ме накара да се замисля за това. И от други източници знаех, че 2-та слоя на ДНК, които в момента науката ни познава, далеч не изчерпват тези слоеве на ДНК.

Второто събитие беше посещението на КРИОН в България. Определено едно от големите духовни събития през 2011 година. Не можах да присъствам на събитието лично - някак си не ми „дойде от вътре“, но ме накара да се замисля. 

За активиране на тези слоеве бях чел и в други източници. Но все пак реших да питам лично моите духовни водачи. А и с „ фактологическата“ подготовка, която книгата на КРИОН ми даде, реших, че ще е добра основа за въпроса. 

Отправих питането си. Освен допълнителна информация, дойде и метод за активиране, който се оказа много лесен.

Ето какво представлява той.

По време на активацията нишки от светлина се спускат от върха (звездната чакра) и са разстилат на 12 нишки. Всяка се завива под формата на спирала и ограждат тялото. 

12-те нишки интегрират в себе си 7-те основни лъча на Съзнание плюс 5 нови способности на физическо ниво. Тези пет нови способности са:

  • Телепатия, 
  • Телепортация(с физическото тяло), 
  • Лечение (със светлина), 
  • Възнасяне (пътуване в други измерения) и
  • Възкръсване (контрол над смъртта). 

Всяка една от тези способности ще бъде различно развита във всеки отделен индивид, но основата за нейното развитие ще бъде дадена с активирането на 12-те нишки. 

Ето и мантрата за активиране на 12-те нишки на ДНК:

Нека Божествената Любов и Светлина активират във мен заложените във мен 12 нишки на ДНК за моето най-висше и велико благо. И нека новите способности и добродетели използвам за своето и на Вселената Благо. Активирай! Активирай! Активирай!

Попитах все пак дали може да има проблеми или трудности при активиране на тези нови слоеве. Ето и отговора:

При блокажи процеса може да протече по-болезнено, тъй като то води до активиране на центрове във физическото тяло и в светлинните тела. Ако те са блокирани е възможно активирането да спре до тяхното изчистване. Висшия Аз ще се погрижи за процеса да протече по най-добрия начин. Няма нужда от бързане.

Разбира се първо изпробвах метода върху себе си. Все пак трябваше да съм сигурен в неговото приложение. В продължение на около седмица си казвах мантрата и следях за ефекта върху себе си. В някой моменти получавах дори физически усет от  енергията, която протичаше в момента. 

Прочетена 18649 пъти