Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашовите записи представляват необятно поле на познание, информация и вдъхновение. И въпреки, че то изглежда еднородно и сякаш съдържащо и всичко и нищо - то има своята структура и нива на достъп и разбиране.

В една от медитациите ми в Акашовите записи - те ми бяха представени като една огромно библиотека и всяка в тази библиотека /а те бяха неизброими/ се опресняваше във всяка една секунда. Това, което ми обясниха е, че Акашовите записи във всеки един миг се опресняват с всяка мисъл, действие и постъпка. И за това и "книгите" постоянно се променяха. В едни момент обаче видях, че една от книгите и всъщност врата към друго измерение. И попитах Господарите на Акашовите записи - "какво е това, къде води тази врата ?". Тази врата водеше към друго измерение на Акашовите записи, защото там има множество измерения достъпни в различна степен от Съзнанието. Тази "книга-врата" водеше към измерението на Идеите. Там където идеите се раждаха, разработваха и след това биваха спускани в измеренията отвъд Акаша, за да бъдат уловени като прозрения, като нововъведение или просветление....

Много от вашите въпроси са свързани с това, че търсите пътищата и начините да разберете мястото или сферата, в която да реализирате потенциала си. Много от вас, макар и надарени с таланти, способности, знания и опит, търсят начина да намерят своето място, където ще се чувстват най-изпълнени с изпълнение на своята мисия и това да им носи едновременно радост, обич и препитание.
Тъмната материя - нещото, което представлява от 80 до 95 % от Вселената /по научни изчисления/, все още е недостъпна за научния поглед на нашата цивилизация. Буквално ние, и всичко друго във позната ни Вселена, плува в тази тъмна материя – тя е като един вселенски океан, която дава живот на материята.
Това изследване в Акашовите записи комбинира множество различни преживявания и послания в Акашовите записи.