Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

За контакти

Можете да се свържете с мен чрез формата за Контакт отстрани. Моля въведете детайлите си и посочете въпроса си конкретно, за да получите желания отговор бързо и навреме.

Ако желаете отговор на въпрос чрез разчитане на Акашови записи моля да прочете преди това Какво трябва да имаме предвид, когато поискаме разчитане на Акашови записиВъпроси за други хора в Акашовите Записи и Най-често задавани въпроси За Акашовите Записи

Ако имате въпрос относно същността и работата с Акашовите Записи, моля да прочетете предварително Въпросите в Акашовите ЗаписиС кого контактуваме в Акашовите Записи и Създаване на Свещено пространство за влизане в Акашовите записи.

Можете да ми пишете на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Поздрави,
Владимир
Владимир Костадинов

Работя с метода на Акашовите Записи от 2011 година. През този период съм направил множество лични разчитания на Акашови записи, отговори на въпроси както и помощ при усвояване и работа с метода на разчитане. Поддържам сайта на "Акашови записи" с цел да дам възможност на всеки да намери информация за това какво представляват те и как ни помагат!

За контакти: