Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Статии посветени на Арктурианците и техният свят на многоизмерността.

Арктурианците се считат за една от на-напредналите "извънземни" раси, които са достигнали до ниво на разбиране до 7-мо измерение. 

Тяхната стихия са измеренията и светлината като вибрация. Лечението със светлина, комуникацията и мултиизреното разбиране за Вселената са нещата, с които Арктурианците могат да ви помогнат. 

Една от специалностите на Арктурианците е Светлината и нейните разностранни приложения. Тъй като в същността си всяко нещо е светлина, и като такава тази същност бива представена под определена форма, която ние приемаме като физическа(материална), етерна или друг вид "материя". Светлината се активира със светлина и така чрез методите за работа със Светлината ние работим със истинската си същност. Преминавайки през законите и пречупването на реалността тази светлина - единна и еднаква по същността си придобива различни форми и проявления в измерението в което е пречупена.