Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Повече информация за Ангелите, Архангелите, Възнесените Учители и съществата в Акашовите записи.

Тук ще се опитам да дам повече информация и да разкажа своите преживявания в контакта си с тези нива на Съзнание. Нека не ги възприемаме като човешки същества с повече способности, а наистина като нива на Съзнание, което е директно проявление на божествените качества.

Във всеки момент, когато призовем тези проявления, те са готови да откликнат на нашия повик и да ни поведат по пътя към собственото ни Познание и Опознаване. Те винаги са в нашето присъствие, неделима част от самите нас, и за това контакта с тях ни носи Радост, Мъдрост и много Любов. 

Понеделник, 09 Март 2015 21:03

Медитации с Архангелите

Тъй като много хора проявяват интерес към медитация с Архангелите - представям ви карти за медитация с Архангелите!
Събота, 02 Март 2013 19:37

Архангел Сандалфон

Архангел Сандалфон - този, който поддържа основата и господства над материята! "От началото на времето аз създавам материала за творене" Можем да призовем Сандалфон във всеки момент когато "загубим почва под краката си" - когато търсим ориентир или се чувстваме без посока.
Събота, 02 Март 2013 19:34

Архангел Мелхиседек

Този, който учи на Обединението. Този, който събира в себе си всички качества и проявления, всички цветове и така им дава формата и силата. "Мелхиседек! Когато несигурен си в Силата си повикай го. Той със своята светлина на пъстроцветни кристали ще те облее и ще ти покаже, че всяко нещо е прекрасно в същността си, макар тя скрита да е за нас видимо. "
Събота, 02 Март 2013 18:44

Архангел Метатрон

Архангел Метатрон - или този "Който стои до трона на Бога" Метатрон е също от най-близките ми енергии и също така една от първите, с които влязох в контакт. Както и при други контакти с Архангелите, и при първия си контакт с Метатрон не бях в ясното съзнание коя точно е енергията, с който съм в контакт, като архетип, но определено качествата й в последствие изградиха в мен неоспорим критерий за различаването й.
Събота, 02 Март 2013 18:43

Архангел Рафаил

Архангел Рафаил - или чието име значи "Този, който лекува". Тъй като тази енергия ми е много близка, представянето й значително ме затруднява. Винаги, когато влизам в контакт с Архангел Рафаил чувствам тази енергия толкова близка и моя, като нещо, което не е нищо различно и извън самия мен. Като най-съкровената ми част и същност.