Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Целта на този сайт е да даде повече информация относно същността и начините за използване на Акашовите Записи.

Знанието и работата с Акашовите записи е известно и познато още от дълбока древност. Макар за известно време (за период от около няколко хиляди години) знанието за тях да е била достояние само на ограничен кръг хора, с навлизането на новите енергии и новата епоха - информацията става все по-достъпно. Все повече хора си позволяват да повярват на самите себе си - че когато търсиш пътя за собственото си развитие - идва и помоща. Много хора дори успяват спонтанно да достигнат полето на собствените си Акашови записи и съвсем интуитивно да работят с това поле. Много от нашите прозрение или вдъхновения идват именно от там.

Всеки докоснал се до това пространство разбира, че то е най-вече място и способ за Себе-Усъвършенстване и развитие, осъзнаване на собствената си същност и постигане на духовно Осъзнаване. Това не е място, в което информацията е статична и непроменима - както за миналото, така и за бъдещето. Това е мястото, където всеки от нас може да работи активно за себе си и собственото си развитие, както и да е от помощ и на много други по техния път.

Това е мястото, в което всеки със своето Чисто Намерени и Осъзнатост, може да достигне висините на своята Божествена същност. Няма ограничение в работата и насоките на развитие и изследване на това Свещено Пространство - ограниченията са само тези, които ние ще си поставим сами.

Добре дошли в това приключение на Духа, на Себе-Осъзнаване и Радост. Защото в това е и същността на Съществуването!

Вторник, 25 Ноември 2014 21:44

Въпросът за "Мисията в живота ми?"

Написана от
Оценете
(11 гласа)

Тъй като много често получавам въпроса от тип "Каква е мисията в живота ми?" бих желал да внеса известна яснота по въпроса. Всеобща изглежда е заблудата че "мисията в живота" ни е записана някъде на тайно място и сме се разписали под нея преди да дойдем тук в това си превъплъщение.

Мисията ни в живота не е /и няма как да е/ едно- и пълнозначно формулирана. Всеки един от нас идва с определен /и уникален/ "набор" от качества/енергия/ и от всеки от нас зависи дали и как ще развие, използва и приложи тези качества.

Всеки от нас е ставал свидетел в живота си на случай как не толкова "надарени" хора успяват в области, в който много по-миропомазани не искат или не успяват да постигнат същото. И всичко това е напълно естествено. Никой от нас не идва с еднопосочен билет, на който пише "щастлив живот", "спасител на света", "световно известен" - а всеки от нас търси и намира в себе си и чрез себе си тези случвания и най-често стига до тях правейки нещо друго.

За това бих помолил следващия път, когато решите да зададете въпроса "Каква е мисията в живота ми", моля да си зададете следния въпрос "А дали аз използвам пълния си потенциал?"....

Прочетена 10645 пъти
Още в тази категория: « Акашови Записи