Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Целта на този сайт е да даде повече информация относно същността и начините за използване на Акашовите Записи.

Знанието и работата с Акашовите записи е известно и познато още от дълбока древност. Макар за известно време (за период от около няколко хиляди години) знанието за тях да е била достояние само на ограничен кръг хора, с навлизането на новите енергии и новата епоха - информацията става все по-достъпно. Все повече хора си позволяват да повярват на самите себе си - че когато търсиш пътя за собственото си развитие - идва и помоща. Много хора дори успяват спонтанно да достигнат полето на собствените си Акашови записи и съвсем интуитивно да работят с това поле. Много от нашите прозрение или вдъхновения идват именно от там.

Всеки докоснал се до това пространство разбира, че то е най-вече място и способ за Себе-Усъвършенстване и развитие, осъзнаване на собствената си същност и постигане на духовно Осъзнаване. Това не е място, в което информацията е статична и непроменима - както за миналото, така и за бъдещето. Това е мястото, където всеки от нас може да работи активно за себе си и собственото си развитие, както и да е от помощ и на много други по техния път.

Това е мястото, в което всеки със своето Чисто Намерени и Осъзнатост, може да достигне висините на своята Божествена същност. Няма ограничение в работата и насоките на развитие и изследване на това Свещено Пространство - ограниченията са само тези, които ние ще си поставим сами.

Добре дошли в това приключение на Духа, на Себе-Осъзнаване и Радост. Защото в това е и същността на Съществуването!

Събота, 02 Март 2013 19:47

Времето на тайните отмина

Написана от
Оценете
(3 гласа)
Времето на тайните отмина - време е за споделяне и празнуване на Знанието!

Ти можеш ли да спреш хода на мисълта, съществуването на идеята - тази, която нематериално съществуваща - създава материя. Тази, чиито нишки можещ да "хванеш", но не и да сплетеш. Тази, която като хвърчило се рее и чака силният ум да овладее нейният бяг и полет.

Дълго време Знанието беше затискано, потискано и завирано в ъглите, по полиците,  по прашните рафтове. Там където се надяваха, че няма да стигнете да търсите. Но То всеки път пробиваше и заблестяваше като диамант в калта. И то там, където най-малко чакано беше. 

Свърши това време! Времето сега е на блясъка на Знанието - да озари и освети всички Вас и поели от неговата животворна сила да се Възвисите. Не, Вие няма вече да то търсите по тъмните рафтове сред праха - Вие ще го имате в най-светлото и чисто място - скътано само за Вас - в Сърцето. 

Всеки от Вас има цялата му съкровищница /на Знанието/ скрита в себе си - и тя чака да бъде прочетена от вас. Чака да разлистите страниците й - да се озарите от Славата й и да заблестите от Светлината й. 

Всеки от вас е достоен и в правото си да стигне до нето - до Знанието. Никой не може вече да забрани, да ограничи това, което не принадлежи нему. Той може само да чете - и да попива от библиотеката на живия живот. Защото това е истинското знание - живото!

Благословени сте всички вие тук - да разлистите тези страници и себе си и другите да озарите с мъдростта им. То вече не е скришно, тайно, само нечие - а на всички. Всички, който потърсят го! Всички, които разлистят го!

Неизчерпаемият източник на Знанието ви е дал пълното право да пиете от извора на Знанието - без посредници и без "преводачи". Вие вече знаете универсалният език, на който да го четете - този на Сърцето. Това е ключа, и кода и шрифта. Сърцето знае всички отговори и те записани са в Знанието. 

Не търсете ключове и кодове за него - не търсете скришното там, където достъп има всеки. Стига сте ограничавали и себе си! Ти си източника на това Знание - как тогава То ще е забранено за теб. 

Може би все още не вярвате, че достойни се за всичко това - за новото, и светлото и чистото и това, което ще се промени и път на новата Светлина ще даде. Няма достойни и недостойни - има само тези, заявили достойно себе си - и тези, които още се страхуват, че не достойни са в собствените си очи! Какво още чакате - а не надуете тръбата на собственото си освобождение?!

Прочетена 3793 пъти