Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Целта на този сайт е да даде повече информация относно същността и начините за използване на Акашовите Записи.

Знанието и работата с Акашовите записи е известно и познато още от дълбока древност. Макар за известно време (за период от около няколко хиляди години) знанието за тях да е била достояние само на ограничен кръг хора, с навлизането на новите енергии и новата епоха - информацията става все по-достъпно. Все повече хора си позволяват да повярват на самите себе си - че когато търсиш пътя за собственото си развитие - идва и помоща. Много хора дори успяват спонтанно да достигнат полето на собствените си Акашови записи и съвсем интуитивно да работят с това поле. Много от нашите прозрение или вдъхновения идват именно от там.

Всеки докоснал се до това пространство разбира, че то е най-вече място и способ за Себе-Усъвършенстване и развитие, осъзнаване на собствената си същност и постигане на духовно Осъзнаване. Това не е място, в което информацията е статична и непроменима - както за миналото, така и за бъдещето. Това е мястото, където всеки от нас може да работи активно за себе си и собственото си развитие, както и да е от помощ и на много други по техния път.

Това е мястото, в което всеки със своето Чисто Намерени и Осъзнатост, може да достигне висините на своята Божествена същност. Няма ограничение в работата и насоките на развитие и изследване на това Свещено Пространство - ограниченията са само тези, които ние ще си поставим сами.

Добре дошли в това приключение на Духа, на Себе-Осъзнаване и Радост. Защото в това е и същността на Съществуването!

Събота, 02 Март 2013 18:49

За съвършенството и неговите ограничения

Написана от
Оценете
(2 гласа)
Не се стремете към съвършенството! И Бог не е съвършен - той Е!

Съвършенството не трябва да бъде Ваша цел, защото то съществува само в ограничението.

Дори само да го произнесеш - "Аз съм съвършен" - ти поставяш ограничението след "Аз съм". Остави се да бъдеш - да СИ.

А съвършенството остави в полето на ограниченията. Как можеш да бъдеш себе си - Неограниченият и в същото време - Съвършен ?!

Всяко уточнение след "Аз съм" е ограничение. Дали можеш да изброиш всичко, което си.

И дали осъзнаваш това, което си. А дали и има смисъл да изброяваш какво и кой си. Вместо да бъдеш  - да изживяваш това, което СИ.

А не да се отъждествяваш с едно или друго качество, определение, мисъл.

В неизмерността на Духа  можеш ли да кажеш от къде започва едно и свършва друго. И кое какво е и кой е?!

Единствената истина е "Е" - Е това, което Е. Това е напълно достатъчно!

Останалото .. о да то съществува, но само, за да прояви необятното.

Да твориш в Безкрая - каква невероятна игра е това! И как можете после да твърдите, че Вие сте ограничени, притиснати, безсилни? Та толкова безкрай има във Вас. И чака - да го проявите. В дума, стих, дихание, творение. То чака Вие да му вдъхнете живота на Вечността. Там от където Вие сте.

Прочетена 3325 пъти