Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Целта на този сайт е да даде повече информация относно същността и начините за използване на Акашовите Записи.

Знанието и работата с Акашовите записи е известно и познато още от дълбока древност. Макар за известно време (за период от около няколко хиляди години) знанието за тях да е била достояние само на ограничен кръг хора, с навлизането на новите енергии и новата епоха - информацията става все по-достъпно. Все повече хора си позволяват да повярват на самите себе си - че когато търсиш пътя за собственото си развитие - идва и помоща. Много хора дори успяват спонтанно да достигнат полето на собствените си Акашови записи и съвсем интуитивно да работят с това поле. Много от нашите прозрение или вдъхновения идват именно от там.

Всеки докоснал се до това пространство разбира, че то е най-вече място и способ за Себе-Усъвършенстване и развитие, осъзнаване на собствената си същност и постигане на духовно Осъзнаване. Това не е място, в което информацията е статична и непроменима - както за миналото, така и за бъдещето. Това е мястото, където всеки от нас може да работи активно за себе си и собственото си развитие, както и да е от помощ и на много други по техния път.

Това е мястото, в което всеки със своето Чисто Намерени и Осъзнатост, може да достигне висините на своята Божествена същност. Няма ограничение в работата и насоките на развитие и изследване на това Свещено Пространство - ограниченията са само тези, които ние ще си поставим сами.

Добре дошли в това приключение на Духа, на Себе-Осъзнаване и Радост. Защото в това е и същността на Съществуването!

Събота, 02 Март 2013 18:19

За трусовете и за разтърсванията на съзнанието

Написана от
Оценете
(1 глас)

Какви са причините за земетресението?

Всички се фокусирате над причините, но не отдавате "дължимото" и на последиците. А те също са важни. И какви бяха последиците?

Забелязахте ли, че при тази достатъчно висока степен нямаше жертви, сериозни разрушения, толкова силна паника. Повечето от Вас останаха в спокойствие, запазили духа си.

Какво трябва да говори това?

Че устоите са здрави. Че трусовете, които са унищожителни за други, тук не дадоха тези "плодове". Тук те останаха безсилни.

Не забелязахте ли също, че това разтърсване дойде в момент, в който повечето от Вас изживяваха свой Духовен връх, подем. И там - на върха, останахте недосегаеми за катаклизмите в подножието.

Не мислете, че всяко нещо, само защото се е случило, има силната причина за това. Последиците са тези, които имат значение. 

И все пак - какво означаваше това земетресение - какво искаше да ни покаже (да ни насочи) ?

Вие всички искате промяната, но все пак (все още) се страхувате от нея. Като трусовете на земетресението - страха дали и кога ще е следващия трус.

При земетресения се отделя много силна енергия в Аурата на Земята - и тя идва, за да зареди определен Аспект.

И този аспект е(беше) Устои.

Да устоиш, да приемеш, че промяната, случвайки се, не променя теб - не ти влияе вече в степента, както при другите  Че тя (промяната) е приятел, който да ти покаже, че  

ти вече си готов за нея, а не да се страхуваш, че тя идва.

Това земетресение показва ли, че българския  народ (тъй като беше усетено в цяла България - значи е повлияло цялото население) е извървял сериозен път в своето израстване и себе-разбиране?

Народа на гигантите! Тези, които със стъпките си предизвикват разтърсване и земетресения. 

Прочетена 3662 пъти