Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече натиснете бутона "Повече". Благодарим ви, че използвате нашия сайт!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Акашови Записи - сайт за познанието от измерението на Акаша!

Целта на този сайт е да даде повече информация относно същността и начините за използване на Акашовите Записи.

Знанието и работата с Акашовите записи е известно и познато още от дълбока древност. Макар за известно време (за период от около няколко хиляди години) знанието за тях да е била достояние само на ограничен кръг хора, с навлизането на новите енергии и новата епоха - информацията става все по-достъпно. Все повече хора си позволяват да повярват на самите себе си - че когато търсиш пътя за собственото си развитие - идва и помоща. Много хора дори успяват спонтанно да достигнат полето на собствените си Акашови записи и съвсем интуитивно да работят с това поле. Много от нашите прозрение или вдъхновения идват именно от там.

Всеки докоснал се до това пространство разбира, че то е най-вече място и способ за Себе-Усъвършенстване и развитие, осъзнаване на собствената си същност и постигане на духовно Осъзнаване. Това не е място, в което информацията е статична и непроменима - както за миналото, така и за бъдещето. Това е мястото, където всеки от нас може да работи активно за себе си и собственото си развитие, както и да е от помощ и на много други по техния път.

Това е мястото, в което всеки със своето Чисто Намерени и Осъзнатост, може да достигне висините на своята Божествена същност. Няма ограничение в работата и насоките на развитие и изследване на това Свещено Пространство - ограниченията са само тези, които ние ще си поставим сами.

Добре дошли в това приключение на Духа, на Себе-Осъзнаване и Радост. Защото в това е и същността на Съществуването!

Събота, 02 Март 2013 18:11

Порталът е отворен !

Написана от
Оценете
(2 гласа)

Порталът на Одухотворяването е вече отворен. 

Тук и Сега той ни позволява да проявим себе си като висши същности в това измерение и проявление.

Както и многото цикли до сега - всяка една стъпка, всеки един завършен цикъл, ни води към все по-голямо и дълбоко разбиране на нашата същност, и за това какви сме всъщност ние самите. Всички тези "съвпадения" на застъпващи се цикли са нищо повече от това да насочат вниманието ни извън това, с което всеки ден то е заето - фокуса надолу, вместо фокуса навътре! Какво всъщност са порталите - нима те не са просто врата от едно ниво към друго - от едно ниво на съзнание към друго.  

Отварянето на портал означава, че вече е време нивото на съзнание да премине на друг етап, друга стъпка в своето разбиране на самото себе си. Ние всички заедно достигнахме този етап и за това портала е тук отворен - ние самите осъществихме неговото отваряне чрез нашето собствено само-Осъзнаване.

Добре дошли! Добре дошли сте - по-близо до самите себе си!

Прочетена 3988 пъти